Businessrun

Inschrijving Businessrun 2022 start binnenkort!


Neem met uw bedrijf of organisatie deel aan de Halve van Katwijk Business Run 2021

Op zaterdag 24 september 2022 vindt onder voorbehoud de jaarlijkse Halve van Katwijk plaats. Op deze dag kunt u samen met uw collega’s genieten van de duinen, het strand en het Panbos. Dit kunt u doen door deel te nemen aan de Halve van Katwijk Businessrun.


Afstanden tijdens de Halve van Katwijk
De afstanden die gelopen kunnen worden zijn de 5, 10, 15 en 21 km.


Waarom deelnemen aan de Business Run?
Dit evenement daagt u en uw collega’s uit om sportief bezig te zijn. Daarnaast is het een sociaal uitje waarmee u uw organisatie naar buiten kunt profileren als gezond en sportief bedrijf. De naam van uw organisatie krijgt volop exposure. Niet alleen de deelnemers en de toeschouwers zien uw naam, maar ook onze volgers op social media.


Business Team zet teamprestatie neer
Een Business Team bestaat uit 5 hardlopers. De gemiddelde tijd van de drie snelste lopers op de 10 km bepaalt de eindtijd voor het klassement voor de Business Run. De andere 2 lopers mogen eventueel een andere afstand lopen. Uiteraard worden de uitslagen ook opgenomen in de algemene klassementen.

Heeft u meer enthousiaste collega’s of relaties die willen meelopen? Dan kunt u ervoor kiezen om, tegen betaling, maximaal 2 extra lopers aan te melden. Meer dan 7 lopers per team? Dan kan u een 2e, 3e, etc.. Business Team aanmelden.
Heeft u wel interesse, maar zelf geen of te weinig collega’s of relaties om mee te doen? Vanuit Atletiekvereniging Rijnsoever zijn er altijd enthousiaste lopers die namens uw bedrijf willen deelnemen.

Netwerken in het Start- & Finishdorp
Vlakbij de Start/Finish van de Halve van Katwijk is er speciaal voor de deelnemers van de Businessrun een Start- & Finishdorp ingericht. Hier bevinden zich kleedruimtes en wordt er na het evenement een netwerkborrel georganiseerd in strandpaviljoen Zand.


Het pakket

Bij deelname aan de Business Run wordt u het volgende aangeboden:

 • Startnummers inclusief tijdregistratie voor 5 personen
 • Een bevoorrechte startpositie voor alle businessteams in een eigen startvak direct achter de wedstrijdlopers.
 • Een groepsfoto op het strand, welke u digitaal zal worden toegestuurd.
  Een aandenken voor alle gefinishte teamleden.
 • Deelname Business klassement met bekers en één bos bloemen voor de eerste drie winnende teams.
 • Uitslagen op internet (team en individueel).
 • Vermelding van uw bedrijfsnaam in de uitslagenpagina op onze website en in een bedank-advertentie van de plaatselijke krant.
 • De mogelijkheid van reclame uitingen in het Start- & Finishdorp, deze vallen onder uw eigen verantwoording.
 • Dit jaar is er geen mogelijkheid om u om te kleden, daarom adviseren wij u om zoveel mogelijk in loopkleding te komen. Uw tas kunt u achterlaten in de accommodatie (er is toezicht), exclusief voor deelnemende teams.
 • Na de wedstrijden is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en
  een drankje. De inmiddels bekende Pastaparty blijft hiervan deel uitmaken, maar wordt dit jaar voor u uitgeserveerd. Probeer daarom zoveel mogelijk per team aan één tafel te zitten.


Tarieven

Bedrijven die deelnemen aan de Businessrun 2022 betalen € 350,=
De kosten per extra loper (maximaal 2 extra lopers per team) zijn € 60,=

Zij krijgen dan uiteraard ook de voordelen horende bij bovenstaand Business Run pakket. 

Inschrijven
Let op! Denk om de officiële schrijfwijze van de bedrijfsnaam, dit komt op de factuur en in alle publicaties te staan.

Aanmelden kan tot 9 september 2022.

Belangrijke punten bij het inschrijven;

 • Betaling is mogelijk via IDEAL of via een factuur. Bij stap 5 in de inschrijfmodule kunt u kiezen voor deze betaalmodule.
 • Pas nadat het inschrijfgeld binnen 14 dagen is voldaan, is deelname definitief. Indien u IDEAL betaalt, is de inschrijving direct definitief.
 • Na inschrijving ontvangt de contactpersoon per email een bevestiging en een toegangscode, waarmee u de deelnemers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team.
 • Het is dus niet noodzakelijk om de gegevens van de deelnemers paraat te hebben bij de inschrijving.

Het doorgeven /wijzigen van namen kan tot 16 september 2022, uitsluitend  per emailbericht aan businessrun@halvevankatwijk.nl


Tot dan!