Inschrijven

De Halve van Katwijk Businessrun

Neem met uw bedrijf of organisatie deel aan de Businessrun van de Halve van Katwijk

Op 30 september 2017 vindt de jaarlijkse Halve van Katwijk plaats. Op deze dag kunt u samen met uw collega’s genieten van de duinen, de zee en het Panbos. Dit kunt u doen door deel te nemen aan de Businessrun van de Halve van Katwijk.

Waarom deelnemen aan de Businessrun?

Dit evenement daagt u en uw collega’s uit om sportief bezig te zijn. Daarnaast is het een sociaal uitje waarmee u uw organisatie naar buiten kunt profileren als gezond en sportief bedrijf. Uw organisatie wordt gezien door honderden deelnemers en toeschouwers die u aanmoedigen de finish te halen.

Businessteam zet teamprestatie neer

Een Businessteam bestaat uit 5 lopers. De gemiddelde tijd van de drie snelste lopers op de 10 km bepaalt de eindtijd voor het klassement voor de Businessrun. De andere 2 lopers mogen eventueel een andere afstand lopen. Uiteraard worden de uitslagen opgenomen in de algemene klassementen.

Heeft u interesse maar u heeft zelf geen of te weinig collega’s om mee te doen? Vanuit Atletiekvereniging Rijnsoever zijn er altijd lopers beschikbaar die namens uw bedrijf willen deelnemen. Mocht u meer enthousiaste collega’s hebben die mee willen lopen. U kunt er dan voor kiezen om maximaal 2 extra lopers aan te melden. Hiervoor betaalt u per loper € 50,- extra. Zij krijgen dan uiteraard ook de voordelen horende bij onderstaand businessrun pakket.

Heeft u meer dan 7 lopers in totaal dan kan er een 2e businessteam worden aangemeld.

Netwerken in het Start- & Finishdorp

Vlakbij de Start/Finish van de Halve van Katwijk is er speciaal voor de deelnemers van de Businessrun een Start- & Finishdorp ingericht. Hier bevinden zich kleedruimtes en is er na het evenement een netwerkborrel georganiseerd.

Over de Halve van Katwijk

De afstanden die gelopen kunnen worden zijn de 5, 10, 15 en 21 km.

Het pakket

Bij deelname aan de businessrun wordt u het volgende aangeboden:

De kosten per extra loper (maximaal 2 extra lopers per team) zijn € 50,-.

Download hier het inschrijfformulier